Залишаючи заявку на сайті “ЛЬВІВ-ПАК”
Я: -приймаю Угоду користувача; -надаю згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджую те, що ознайомлений (а) з метою обробки персональних даних та правами, наданими мені згідно ст. 8 Закону України “Про захист персональних даних”.
Метою обробки персональних даних користувача є забезпечення можливості: – надання користувачу послуг підприємством.
Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, 
поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем (ст. 2 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2297-VI).
Права суб’єкта персональних даних відповідно ст.8 до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2297-VI
у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; 8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноважений або до суду; 9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; 10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; 11) відкликати згоду на обробку персональних даних; 12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних; 13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.
Дана угода про обробку персональних даних розроблено відповідно до законодавства України. Всі особи заповнили відомості, що становлять персональні дані на даному сайті, а також розмістили іншу інформацію позначеними діями підтверджують свою згоду на обробку персональних даних та їх передачу оператору обробки персональних даних.
Під персональними даними Громадянина розуміється нижчезазначених інформація: загальна інформація (Імя, телефон, адреса електронної пошти); відвідувачі сайту направляють свої персональні дані для підбору і покупки послуг чи товарів. Громадянин, приймаючи цю Угоду, висловлюють свою зацікавленість і повну згоду, що обробка його персональних даних може включати в себе наступні дії: збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знищення. Громадянин гарантує: інформація, їм надана, є повною, точною і достовірною; при наданні інформації не порушується чинне законодавство України, законні права та інтереси третіх осіб; вся надана інформація заповнена Громадянина що до себе особисто.
Які особисті дані ми збираємо та чому ми їх збираємо
Коментарі
Коли відвідувачі залишають коментарі на сайті, ми збираємо дані, що відображаються у формі коментарів, а також IP-адреси відвідувачів та рядку агента-браузера користувача, щоб допомогти виявити спам.
Анонімний рядок, створений за вашою адресою електронної пошти (також називається хеш), може бути наданий службі Gravatar, щоб дізнатись, чи ви його використовуєте. Політика конфіденційності служби Gravatar доступна тут: http://officeportall.pp.ua/privacy/. Після схвалення вашого коментаря, ваше зображення профілю буде видно для громадськості в контексті вашого коментарю.
Медіафайли
Якщо ви завантажуєте зображення на сайт, вам слід уникати завантаження зображень із вбудованими даними про місцезнаходження (EXIF GPS). Відвідувачі сайту можуть завантажувати та витягувати будь-які дані про місцезнаходження із зображень на сайті.
Контактні форми
Cookies
Якщо ви залишаєте коментар на нашому сайті, ви можете ввімкнути збереження свого імені, електронної адреси та сайту в файлах cookie. Це для вашої зручності, так що вам не потрібно буде повторно заповнювати ваші дані, коли ви залишатимете наступний коментар. Ці файли cookie зберігатимуться 1 рік.
Якщо у вас є обліковий запис і ви ввійшли на цей сайт, ми встановимо тимчасовий файл cookie, щоб визначити, чи браузер приймає файли cookie. Цей файл cookie не містить особистих даних і видаляється при закритті веб-переглядача.
Коли ви ввійдете в систему, ми також встановимо декілька файлів cookie, щоб зберегти інформацію про ваш логін та налаштування екрана. Cookie-файли для входу зберігаються 2 дні, а файли cookie-файлів налаштувань екрану – 1 рік. Якщо ви виберете “Запам’ятати мене”, ваш логін буде зберігатися протягом 2 тижнів. Якщо ви вийдете зі свого облікового запису, файли cookie логіну будуть видалені.
Якщо ви редагуєте або публікуєте статтю, у вашому веб-переглядачі буде збережений додатковий файл cookie. Цей файл cookie не містить особистих даних і просто вказує ідентифікатор статті, яку ви щойно редагували. Його термін дії закінчується через 1 день.
Вбудований вміст з інших веб-сайтів
Статті на цьому сайті можуть містити вбудований вміст (наприклад: відео, зображення, статті тощо). Вбудований вміст з інших сайтів веде себе так само, як би користувач відвідав інший сайт.
Ці сайти можуть збирати дані про вас, використовувати файли cookie, вбудовані додатки відстеження третіх сторін та стежити за вашою взаємодією з цим вбудованим вмістом. Зокрема відстежувати взаємодію з вбудованим вмістом, якщо у вас є обліковий запис і ви увійшли на цей сайт.
Як довго ми зберігаємо ваші дані
Якщо ви залишаєте коментар, він та його метадані зберігаються протягом невизначеного терміну. Таким чином, ми можемо автоматично визначати та затверджувати кожен наступний коментар замість того, щоб тримати їх у черзі на модерації.
Для користувачів, які реєструються на нашому сайті (якщо такі є), ми зберігаємо надану ними персональну інформацію у їхньому профілі користувача. Всі користувачі можуть переглядати, редагувати або видаляти свої особисті дані в будь-який час (за винятком того, що вони не можуть змінити своє ім’я користувача). Адміністратори сайту також можуть переглядати та редагувати цю інформацію.
Які права ви маєте відносно своїх даних
Якщо у вас є обліковий запис на цьому сайті або ви залишили коментарі, ви можете подати запит на отримання експортованого файлу особистих даних які ми зберігаємо про вас, включаючи всі дані, які ви надали нам. Ви також можете вимагати, щоб ми стерли будь-які особисті дані, які ми маємо щодо вас. Це не включає будь-які дані, які ми зобов’язані зберігати в адміністративних, правових та цілях безпеки.
Куди ми відправляємо ваші данні
Коментарі відвідувачів можуть бути перевірені за допомогою служби автоматичного виявлення спаму.
ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

Умови угоди

×
LEAVE YOUR ORDER

Terms of agreement

×
ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

Умови угоди

×
LEAVE YOUR ORDER

Terms of agreement

×
LEAVE YOUR ORDER

Terms of agreement

×
ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

Умови угоди

×
LEAVE YOUR ORDER

Terms of agreement

×
ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

Умови угоди

×
LEAVE YOUR ORDER

Terms of agreement

×
ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

Умови угоди

×
LEAVE YOUR ORDER

Terms of agreement

×
LEAVE YOUR ORDER

Terms of agreement

×
ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

Умови угоди

×
ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

Умови угоди

×
LEAVE YOUR ORDER

Terms of agreement

×
ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

Умови угоди

×
LEAVE YOUR ORDER

Terms of agreement

×
ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

Умови угоди

×